Herro!

Herro!

Efter utallige opfordringer (det’ løgn) har jeg hermed oprettet en blog som jeg kan og vil fylde med planter, tips, billeder og meget mere. I min daglige google-søgning har jeg vurderet at langt de fleste sider og blogs om netop planter kommer fra alle andre steder end Danmark og det vil jeg gerne være med til at gøre lidt op med. Derfor denne blog som vil forsøge at forenkle og gøre op med begrebet “grønne fingre”, for de findes ganske enkelt ikke. Alle kan få en indendørs jungle til at gro og trives med de rigtige værktøjer og lidt hjælp fra det store internet (herunder denne blog).

Hvem er jeg?

Jeg er J. Jeg er vild med planter, natur og gode udsigter. Jeg er også vild med kaffe, katte, fotografering, musik og en hel masse andet.

Jeg har pt. 33 planter som på bedste Tetris-manér rykkes rundt og finder plads på mine 56 kvadratmeter, som jeg også deler med min søde kæreste og vores underlige kat, Mumi.

Jeg har en svaghed for tropiske planter som f.eks Monstera og Calathea og så elsker jeg bregner i alle afskygninger.

Der sniger sig også et par sukkulenter og nogle kaktusser ind mellem alle de grønne blade. Jeg er ikke kræsen!

Min forudsætning for at dyrke og vedligeholde min indendørs jungle er slet og ret en glæde ved at se ting gro.

Jeg har ikke en uddannelse indenfor det grønne og jeg har indtil nu passet min hobby for mig selv.

Men mine stakkels venner er efterhånden trætte af al den snak om planter, frø og de kan ikke altid dele min udtalte begejstring for at der nu er kommet nye skud på en given plante. Men måske der findes andre ligesindede derude?

Velkommen til – smid en kommentar hvis du tænker eller føler noget, der bare må deles – tips modtages med kyshånd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herro!