Tjekliste til plante-indkøb

Væksthusene i Århus

Mit yndlingssted i Århus er uden tvivl Væksthusene som ligger et stenkast fra hvor jeg bor. Det er gratis, har åbent året rundt og så serverer de en gedigen stempelkandekaffe. Selv toiletterne er en oplevelse for planteelskere da hvertenkelt er udsmykket med troperne i tanke (det er ikke gas, tjek dem ud!)

Man når lige akkurat igennem 4 forskellige klimazoner derinde og undervejs kan man spotte mange store eksemplarer af de planter, man kender hjemme fra sig selv – f.eks kentiapalme, bananpalme, golden barrel kaktus, calathea i forskellige varianter og en masse andre. Jeg tager tit derop for at få inspiration til nye planter og projekter. Er pt. ret hooked på at gro en hjortetakbregne efter at have set dem gro på forskellige træer i den store kuppel.

Hvis man dropper forbi regelmæssigt bliver det kun sjovere da man så kan følge med i planternes udvikling henover de forskellige sæsoner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjekliste til plante-indkøb