Gro dit eget økologiske vat

Den rigtige urtepotte

Jeg er blevet ret opsat på at finde den helt rigtige urtepotte til alle mine planter. Der er nogle bestemte farver og designs  der nærmest kan ændre en plantes udtryk og få bladenes mønstre og teksturer til at stå ekstra stærkt frem, synes jeg. Lyst søgræs mod mørke figenblade, glaserede overflader mod en stikkende kaktus.. Der er så mange muligheder!

For tiden er jeg virkeligt vild med alle former for planteopsatser – meget 70?er! 

De er heldigvis begyndt at poppe op i mange butikker og Søstrene Grene har især nogle fine, billige varianter. Sinnerup har også et virkeligt stort udvalg og til fornuftige penge. Jeg drømmer om at investere i VertiPlants urtepotte snart – en undskyldning for at kunne proppe endnu flere planter ind i lejligheden, ville min kæreste nok mene. Man kunne skabe et stort, grønt baggrundstæppe på en væg i stuen, f.eks. De fås desuden i flere forskellige størrelser og farver. 

Her er mine favoritter pt. 

1: ?Anna? flowerpot, Créton Maison – Sinnerup

2: ?Flower pot?, Lyngby Porcelæn – Magasin

3: ?Eyre?, Ilva – ILVA

4: ?Wire pot?, Menu – Bahne og Bahne

5: ?Flowerpot?, Hay – Bahne

6: ?Toka?, Ilva – ILVA

7: ?Thord?, Ilva – ILVA og ILVA

8: VertiPlants vægkrukke – VertiPlants

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gro dit eget økologiske vat