Opdatering på bomuldsprojektet

Planter som blikfang

Når man bor i en lejlighed, især de ældre af slagsen, er der ofte nogle knap så pæne rør der stikker ind og ud af væggene. Man kan også være uheldig at få et lidt klodset strømrelæ eller en dumt placeret vandmåler på badeværelset.

Jeg synes de tager lidt af hyggen ud af rummet og så er jeg nok også lidt besat af tanken om at gemme de grimme elementer af vejen, for jeg synes de forstyrrer øjet.

Derfor er jeg begyndt at bruge planter til at skjule eller i det mindste forskønne problemområderne lidt og jeg synes faktisk at det fungerer ret fint. Planterne fungerer som blikfang fra det forstyrrende element og der  er noget næsten zen-agtigt over at følge med i planternes overtagelse af et hjørne, som tiden går.

Planten ovenpå strømrelæet er en Pilea Depressa og er enormt nem at holde. Den gror som ukrudt og er virkeligt flot oppe i luften hvor man virkeligt kan beundre den.

Planten ovenpå røret er en Tradescantia Zebrina. Den er supernemt at propagere  (hvilket er virkeligt smart da grenene knækker nemt) og så holder den af masser af lys og en lidt tør jord. Også denne plante gror ekstremt hurtigt, så den er idéel til et hjørne der akut mangler forskønnelse (og man er e utålmodig type, hehe)

Andre gode planter er Hedera Helix (Efeu), Perler På Snor, Pletter i Luften og Rhipsalis kaktus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på bomuldsprojektet