Sådan passer du: Pletter i Luften

Tanker om personlige indlæg

Det har egentligt hele tiden været meningen at denne blog skulle handle om planter og primært planter. Jeg har forgæves ledt efter andre blogs som ikke kun skriver om planter som en sideting til indretning eller mode og selvom jeg også interesserer mig for begge dele, har jeg selv savnet en blog med lidt flere tekniske detaljer og nørderi og én hvor hovedtemaet er planter.

Et hyggehjørne hvor man kan dele begejstring over et nyt skud eller udveklse tips og spørgsmål om alt muligt der har med planterne og deres verden at gøre.

Derfor er jeg lidt i tvivl om hvordan jeg skal gribe den personlige side af bloggen an, for selvom planterne altid vil være det, der er mest fokus på herinde (krydret med lidt boliginspiration, DIY og andet godt relateret til de grønne venner), kunne det godt være at der også er stemning for lidt mere personlige indlæg. Jeg overvejer f.eks at lave et indlæg med lidt blandede facts om mig – bare så I kan lære mig lidt bedre at kende.

Samtidigt har jeg også et lille kompleks omkring personlige indlæg, for jeg vil helst heller ikke virke for selvoptaget og navlepillende – hvis det giver mening? Måske er det bare mig der har issues med den slags 🤔

Er det et plus med personlige indlæg herinde eller vil I helst have at det er planterne, som er i fokus?

Jeg har blogget back in the day, men er nok blevet en smule skærmgenert siden da (vi snakker trods alt tilbage i 2008-2010)

Tips, kommentarer og feedback er mere end velkomne 💚

PS: Billedet af den flotte palme er fra Væksthuset i Århus – så er det stadig planterelateret 😉

Ingen kommentarer - endnu!

Tanker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Sådan passer du: Pletter i Luften