Sådan passer du: Pletter i Luften

Tilbage til Væksthusene

Jeg havde en dårlig start på dagen igår. Sådan én hvor man vågner dybt nedslået over hele tilværelsen (uden specifik grund) og med en opgivende attitude til hele dagen. Kender I det? Hverken solskin eller sommerferie kunne hjælpe på elendigheden.

Jeg måtte ud af det. Derfor tog jeg en tur op i Væksthusene for at kigge på planter og tage lidt billeder. Og jeg tror ikke engang der gik 5 minutter efter jeg var kommet indenfor før mit humør vendte og jeg glemte alt om min dumme morgen.

Væksthusene er min absolutte favorit i Århus, som jeg tidligere har skrevet om. Både til at samle inspiration og tage billeder, men også til bare at tage en kop kaffe udenfor i deres hyggelige have og lade tankerne flyve. Jeg bliver altid i bedre humør efter en lille gåtur blandt bananpalmer og kaktusser. Kan man andet?

 

2 kommentarer

 • Carsten

  Vil bare lige, i al fredsommelighed, gøre dig opmærksom på, at der ikke findes bananpalmer. Bananer er et græs, og man bruger betegnelsen bananplante.
  Alt godt til dig, vh Carsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Carsten 🙂
   Tak for info!
   Endnu en plante, som i udbredt grad kaldes noget andet end den er – både hos diverse planteforretninger, i Plantorama og blandt folk generelt kaldes den bananpalme, selvom det er forkert. Jeg har oplevet det samme med Stromanthe, som ofte sælges som Calathea på trods af at det ikke er en Calathea.
   Så tak igen for din kommentar! Altid rart at lære noget nyt 🙂
   God dag til dig,
   Jeka

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan passer du: Pletter i Luften