Tanker om personlige indlæg

Tilbage til Væksthusene

Jeg havde en dårlig start på dagen igår. Sådan én hvor man vågner dybt nedslået over hele tilværelsen (uden specifik grund) og med en opgivende attitude til hele dagen. Kender I det? Hverken solskin eller sommerferie kunne hjælpe på elendigheden.

Jeg måtte ud af det. Derfor tog jeg en tur op i Væksthusene for at kigge på planter og tage lidt billeder. Og jeg tror ikke engang der gik 5 minutter efter jeg var kommet indenfor før mit humør vendte og jeg glemte alt om min dumme morgen.

Væksthusene er min absolutte favorit i Århus, som jeg tidligere har skrevet om. Både til at samle inspiration og tage billeder, men også til bare at tage en kop kaffe udenfor i deres hyggelige have og lade tankerne flyve. Jeg bliver altid i bedre humør efter en lille gåtur blandt bananpalmer og kaktusser. Kan man andet?

 

Ingen kommentarer - endnu!

Tanker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Tanker om personlige indlæg