Tilbage til Væksthusene

4 apps til planter og natur

Har du svært ved at huske hvornår du sidst vandede? Og hvad med gødning?

Måske har du en plante du ikke aner hvad er eller måske ser du en spændende blomst eller plante ude i verden som du gerne vil identificere. Jeg kan i hvertfald nikke genkendende til overstående!

Derfor var jeg ret oppe at køre over at opdage ikke bare en men flere gode apps til planter og natur. Den jeg har brugt mest, er helt sikkert GardenTags som udover at huske dig på hvornår det er tid til at vande, gøde og beskære, også er en social app der mest af alt minder om Instagram – bare med planter istedet.

Her er mine 4 favorit apps til at vedligeholde junglen og til at gå på opdagelse i naturen udenfor:

 

GardenTags

En app hvor du kan katalogisere alle dine planter og få reminders når det er tid til at vande, gøde og beskære. Du kan se og følge med i andres jungler og haver og du kan kommentere og udveklse tips. Den har også et stort encyclopedia hvor man slå næsten alle planter og arter op og finde info om dem.

Download her

 

PictureThis

En app der hjælper dig med at identificere planter ved at tage et billede af dem. Der findes nok ikke en helt akkurat identificerings-app til planter endnu, men PictureThis er den mest præcise jeg har prøvet. Den har en fin sektion med pasningsguides og du kan på din profil se alle de planter, du har identifceret og samlet. En af de fedeste funktioner er at den har et kort hvor du kan hvor planter i nærheden af dig er fundet og identificeret af andre brugere.

Download her

 

PlantNet

Endnu en identificeringsapp (til når den anden ikke giver bid, hehe). Appen er udviklet af forskere fra Cirad, INRA, Inria og IRD og har et kæmpe leksion med alverdens arter og planter. Den identicerer via kamera ligesom PictureThis og den er god til det.

Download her

 

Agrobase

En app med et stort leksikon over ukrudt, planter og insekter. Du kan vælge hvilket land du vil have et leksikon over (Danmark er på) og herefter donwloades al info med billeder til appen.

Download her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til Væksthusene