Sådan passer du: Kaktus

Mini-ørken til vindueskarmen

Stilheden har lagt sig herinde – beklager! Jeg er bukket under for sygdom og får derfor ikke lavet så meget udover at ligge på sofaen og bingewatche Netflix’s nye show, Nailed It. Helt utroligt afhængighedsskabende fjernsyn, altså! Kort fortalt handler det om at amatørbagere skal dyste mod hinanden i at rekreere en eller anden vild kage og resultatet er som regel altid virkeligt uheldigt – og sjovt!

Nu til noget planterelateret!

Som jeg skrev om forleden, var jeg en tur i Sønderjylland i weekenden og har som vanligt lidt nye tilføjelser med hjem til junglen. Blandt andet de her små sukkulenter som jeg faktisk ikke helt er klar over hvad er..

De groede på et meget tørt sted og virkede til at trives med det, så jeg prøver med den samme fremgangsmetode som ved mine andre sukkulenter – en smule vand og masser af sol.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan passer du: Kaktus