Accessories til junglen fra IKEA

Mønstermiks med planter

Efteråret er over os og jeg må indrømmer at det er længe ventet her i junglen!

For det første er det min absolutte favorit af de 4 årstider og for det andet er mange af planterne også glade for det mere fugtige og kølige vejr, vi har fået. Nu begynder alting snart at dufte skønt af efterår og skifte farve ude i naturen og det bliver igen sæson for varm kakao, lune trøjer og kreative indendørs projekter. Hvis du spørger mig, er efteråret stærkt undervurderet!

Sådan her ser der ud i et hjørne af stuen pt. Jeg har rykket lidt rundt, fået et par nye planter ind og er efterhånden ved at være tilfreds med mit setup.

Jeg har egentligt læst at det kan være en god idé at sætte mønstrede og større statement-planter sammen med mere neutrale, men jeg synes faktisk at de popper endnu mere når de får lov at stå sammen med andre særprægede venner. Det skaber en spændende udstilling af mønstre, farver og forme som man kan blive ved med at sidde og kigge på.

Fra venstre: Philodendron Xanadu, Guldranke,  Anthurium Crystallinum, Pilea Peperomoiodes, Begonia Maculata og Calathea Orbifolia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Accessories til junglen fra IKEA