Terrarium: 6 smukke glas til dine planter

Reklamer, forvirring og FB

Hej venner!

Jeg har lige bemærket at der over de fleste af mine indlæg står noget i retning af  “indlægget indeholder reklamelinks”. Det giver selvfølgelig god mening da de linker videre til forskellige butikker.

Jeg bliver dog hverken betalt eller sponsoreret for at skrive om bestemte produkter – det kommer direkte fra mig og min personlige smag. Det forvirrer mig og derfor tænkte jeg lige at kridte banen op herinde så I ved at det jeg skriver om eller linker til herinde, er for “egen regning” og altså ikke er noget jeg får en rød reje for eller bliver bedt om at skrive om.

In other news, så jeg nu endelig fået taget mig sammen til at lave et lille Facebook site for Junglen.

Jeg håber at I har lyst til at følge med derinde, også 🙂

Siden kan findes lige HER

Ingen kommentarer - endnu!

Tanker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Terrarium: 6 smukke glas til dine planter