Sådan passer du: Ulvefodsbregne

Update 2020

Først og fremmest vil jeg sige TAK – tak til alle jer, der stadig besøger mit grønne hjørne på nettet og som kommenterer og engagerer jer i indlæggene herinde, på trods af mangel på nyt.

Siden har stået stille et stykke tid efterhånden og det er der mange forklaringer på.

Blandt andet er jeg rykket fra en lillebitte lejlighed i Århus, til stort hus på Djursland. Jeg er blevet gift – jeg er blevet MOR (mange nyheder!) og tiden har generel været knap. Det er vist det, børn og hus gør ved én  – har jeg hørt 😅

Jeg valgte desuden at rykke meget af min aktivitet over på Instagram sidste år, fordi jeg på det tidspunkt havde indtryk af, at det generelt var der, folk fulgte med og at blog-mediet efterhånden var ved at dø ud.

Men jeg kan se på både kommentarer og trafik, at I stadig besøger mig herinde og at siden her faktisk er mere besøgt end min Instagram er.

Jeg har stadig masser af planter, masser af gode idéer og nu også masser af plads og nye ting at vise jer, så jeg vil så småt starte op igen herinde og forsøge at udgive nye indlæg med en vis kontinuitet.

Jeg håber at I nyder sommeren og at I fortsat har lyst til at følge med i mine plante-eventyr 🤗💚

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan passer du: Ulvefodsbregne