Terrarium-guide: Sådan vedligeholder du dit terrarium

Junglen På Tredje flytter i hus

Overskriften siger det hele – junglen er flyttet i hus og befinder sig ikke længere på tredje sal i midten af Århus.

Derfor har jeg i noget tid overvejet et navneskift til bloggen. Da jeg startede den, handlede det primært om at have utroligt mange planter i en lillebitte lejlighed, hvilket navnet jo reflekterede. Derfor giver det ikke ret meget mening længere, at kalde den for Junglen På Tredje.

Det virkede nærliggende at vælge det, jeg også bruger på Instagram, nemlig Jar and Jungle. Så det er altså det, vi ruller med nu.

Jeg beholder mit domæne, www.junglenpaatredje.dk, lidt endnu og skal nok gøre opmærksom på det, inden jeg engang skifter over til mit nye domæne, www.jarandjungle.dk. Indtil da bruger jeg det nye navn alle andre steder end i URL’en.

Jeg håber at I fortsat har lyst til at følge med i plantelivet (nu i hus) og at skiftet fra det ene navn til det andet ikke skaber for meget forvirring 🤗

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terrarium-guide: Sådan vedligeholder du dit terrarium