Jeg er Jekatarina og jeg er vild med planter, natur og fotografering. Jeg er også vild med sneakers, sort kaffe, katte, lyserøde solnedgange, musik og en hel masse andet. Men først og fremmest er jeg plante-nørd og jeg bruger det meste af min tid med hænderne i jord.

Min forudsætning for at dyrke og vedligeholde min indendørs jungle er slet og ret en glæde ved at se ting gro. Det startede med en Philodendron Xanadu – købt og hjembragt fra IKEA for omkring 4 år siden. Han står her endnu, Mr. Xanadu – og han har fået et par venner siden.

Pt. har jeg 75 planter og en voksende bunke af stiklinger som på bedste Tetris-manér rykker rundt og finder plads på mine 56 kvadratmeter på tredje sal i hjertet af Århus, som jeg også deler med min søde kæreste og vores kat, Mumi.

Når man ikke har alverdens plads at gøre godt med, bliver man tvunget til at tænke kreativt og jeg er blevet lidt af en mester i at finde plads til mit stadigt voksende plant-gang. 

Når jeg ikke planter om, planter ud eller løber febrilsk rundt med en forstøver i hånden, elsker jeg at binde macramé-hangers, lave terrarier og finde nye, sjove potter og kurve til mine planter for at understrege deres forskellige udtryk.

Jeg har en svaghed for tropiske planter, men der sniger sig også et par sukkulenter og nogle kaktusser ind mellem alle de grønne blade. Jeg er ikke kræsen!

Spørgsmål og kommentarer er altid velkomne 💚

 

Alle billeder er mine egne medmindre andet er anført.