Jeg hedder Jeka og jeg er vild med planter, natur og fotografering. Jeg er også vild med sneakers, sort kaffe, katte, lyserøde solnedgange, musik og en hel masse andet. Men først og fremmest er jeg plante-nørd og jeg bruger det meste af min tid med hænderne i jord.

Det startede med en Philodendron Xanadu – købt og hjembragt fra IKEA for omkring 6 år siden. Han står her endnu, Mr. Xanadu – og han har fået et par venner siden. Pt. har jeg lidt over 100 planter samt en voksende samling af terrarier og stiklinger, som på bedste Tetris-manér rykker rundt og finder plads i mit hus.

Jeg har en svaghed for tropiske planter, men der sniger sig også bonsai og kaktus ind mellem alle de grønne blade. Jeg er ikke kræsen! Min samling er meget varieret, men består især af forskellige slags Philodendron, Alocasia, Begonia og Marantaceae.

Når jeg ikke planter om, planter ud eller løber febrilsk rundt med en forstøver i hånden, elsker jeg at lave terrarier og finde nye, sjove potter og kurve til mine planter for at understrege deres forskellige udtryk.

Til daglig er jeg mor, hustru, hus- og katteejer på Djursland.

Spørgsmål og kommentarer er altid velkomne 🤗

 

Alle billeder er mine egne medmindre andet er anført.