Drænkugler, pimpsten og kokosjord i IKEA

Opdatering på bomuldsprojektet

En lille update på mit bomuldsprojekt (læs mere om det her) som virkeligt er begyndt at tage om sig.

Jeg mistede desværre mange af planterne da jeg skulle plante dem om i en større krukke. Rødderne havde groet sig fast til indersiden af deres potte og knækkede da jeg forsøgte at lirke dem fri. Men de mindste af potterne overlevede og er kommet godt op. Faktisk er de ved at gro ud af denne potte, også!

De kræver godt med vand, men overlevede fint en uge på egen hånd mens jeg var på ferie. Jeg kom dog hjem til en mindre koloni af bladlus som havde opført bolig på nogle af bladene. En omgang insektspray klarede problemet og bladene er så fine igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drænkugler, pimpsten og kokosjord i IKEA