Sådan passer du: Calathea Orbifolia

Accessories til junglen fra IKEA

Man skulle næsten tro at jeg blev betalt for at skrive om dem, men sagen er egentligt bare at IKEA er praktisk, billig og god – og ikke kun til møbler. Jeg er vild med det!

De har virkeligt gjort det nemmere at være en indendørs plante-entusiast med deres små og handy poser med jord, pimpsten og lecakugler og de har et godt, lille udvalg af smarte og pæne accessories (og jeg er altså tosse med sådan noget – ting skal være pæne!).

Jeg var derude igår for at fylde op i lageret herhjemme og faldt over nogle nye, spændende sager.

Den hvide vandkande i stål er nemmere at vande med end større varianter da næsen er lang og smal og doserer en perfekt mængde vand så jeg nemmere kan undgå at pøse for meget vand ud af kanden. Jeg købte også et mini drivhus som supplement til det, jeg allerede har. Der følger to forskellige spirebakker med til det og det er lavet så enkelt og smart. En af bakkerne er til forspiring af salatfrø som man også kan købe derude.

Så nu er planen at prøve salatdyrkning indendørs af!

Hvor hyggeligt kunne det ikke lige være at have sit eget lille salatbed i køkkenet på 3. sal? Jeg opdaterer jer på projektet når jeg får sat det igang.

I øvrigt er deres små trækasser perfekte til at stille ovenpå køkkenskabene til opbevaring af jord, krukker og grus – og det ser pænt ud.

Links til produkterne:

VATTENKRASSE vandkande

VÄXER plante- og spirekasse

VÄXER gødning

KNAGGLIG kasse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan passer du: Calathea Orbifolia