Sådan passer du: Fittonia

En enkel potte til væggen

Der findes en nem løsning på pladsproblemer i en indendørs jungle – søg opad!

Når vindueskarmene og diverse overflader er ved at være fyldte, bygger jeg videre på vægge, reoler og kroge. Jeg tog forleden en kæmpestor Staghorn bregne med hjem fra et plantecenter og har siden delt den op i mindre planter.

En af dem bor nu i denne smarte sag fra ILVA som fungerer perfekt som hjem til netop den type bregne da den ikke har et stort rodnet og normalt overlever ved at sætte sig fast på træer. Et nemt og stilrent alternativ til at montere den på en træplade og så sparer det plads at hænge den på væggen.

Jeg drømmer allerede om at fylde en væg i stuen med flere af samme slags, for den er altså pæn med en hængende eller kravlende plante i, også.. Og dem har jeg et par stykker af, jo.

Find vægpotten HER.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan passer du: Fittonia